Selasa, 30 Disember 2008

THE QUEENS - MATAHARI MALAM (1981)


Link untuk muatturun, contact sahaja

13 ulasan:

  1. hehehehe.....mp3nya klik kat linknya.

    BalasPadam
  2. dah lama post, pada 24 Jun 2007
    rip masa tu guna lp kawan.

    BalasPadam
  3. aku dah ambik dulu...aku ambik sekali lagi..

    BalasPadam
  4. silakan.
    utk contact aku masa bila bila pun no problem.

    BalasPadam
  5. lama sudah keluar..
    lp asal aku yang hilang sebelum trade dgn kau. hehehehe

    BalasPadam
  6. hehehe terlepas kat sapa2 la tu

    BalasPadam
  7. hehehehe...walahualam, kira sedekah la tu.
    mungkin macam album Pelangi aku dulu yang terpost kat kau.
    nasib baik kau baik hati bagitahu.....

    BalasPadam
  8. aku jujur bro...hehehehe,angkat diri sendrie

    BalasPadam
  9. betul tu...hang antara kawan baik aku.

    BalasPadam
  10. Adoi...mohon sedekah kat saya satu digital copy album ni...terima kasih
    metalxone@gmail.com

    BalasPadam