Ahad, 30 November 2008

FIFI BERSAMA KAK YONG - MAMA OH MAMA (1990)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan


MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA

9 ulasan:

  1. best ni tak sabar ....ola-oli tu popular sgt masa tu

    BalasPadam
  2. COMEL BETOL FIFI MASA TU GAK......

    BalasPadam
  3. Dulu2 Kalau ada Kak Yong mesti ada "BangChik"
    ....hehehehe

    BalasPadam
  4. sekarang ada Bang Long. hehehehehe

    BalasPadam
  5. masa album ni released Fifi belum pandai membaca lagi...bapanya cakap dia main hafal lirik je...tapi lagu yg saya suka yg ada sebut kuci2 melati alibaba tu..rasanya lagu 1=1 tu....

    BalasPadam
  6. hehehe....baru dapat.
    belum di dengar lagi....

    BalasPadam
  7. cam ne nak download album di atas ni

    BalasPadam
  8. kenalah jadi contact, syaratnya seperti di homepage

    BalasPadam