Sabtu, 16 Februari 2008

EFFA RIZAN - KACAMATA (70an)





MARI MENARI


KACAMATAKU


MUDA MUDI


GADIS DAN FESYEN


DIPUJA SAYANG


RASA HATI


JANGAN PERGI DARIKU


MANIS DI BIBIR


KAWIN ATAU KAWAN


SAPU TANGAN TANDA MATA


PENERBIT :
KASSIM MASDOR



52 ulasan:

  1. LP INI SUMBANGAN DARI MIRAKS. terima kasih.

    BalasPadam
  2. hmmmmmmmmmmmmmmm inilah yang ku tunggu tunggu dah 30 tahun.........
    baru jumpe

    harap sir dpt cepatkan ....................................best lagu effa ni.nostalgia habissssssssssssss

    BalasPadam
  3. ALBUM EFFA RIZAN - 1975
    INI PEMBERIAN SEORAG RAKAN BAIK
    YANG INI UNTUK CONTACT YANG ACTIVE AJE

    BalasPadam
  4. ZALI YANG INI JANGAN BUKA UNTUK CONTACT
    TOLONG BURNKAN UTUK PAKCIK

    BalasPadam
  5. Isteri Dhalan Zainudin....ni...
    Best album ni...
    Uikk!!!! ....kenapa Pakcik tak bagi...hehehehe
    Mulanya tadi bagi......hehehehe

    BalasPadam
  6. Terimakasih Pakchik for this LP..
    Thanks in advance Zali

    BalasPadam
  7. EFFA INI ADIK PADA PENYANYI HAMIDAH BUANG - BEKAS ISTERI J MIZAN

    BalasPadam
  8. Ohhhh...
    syadunya ungkapan Pakchik...
    Terimakasih...byk2

    BalasPadam
  9. MAKSUDNYA BOLEH DOWNLOAD

    HANYA CONTACT TERTENTU BOLEH DENGAR ALBUM NI

    BalasPadam
  10. Saya faham...
    Saya nak bergurau jer dgn Pakchik...hehehee

    BalasPadam
  11. SAJE AJE
    DENGAR CERITA SUARA SEHEBAT ALLEYCATS

    BalasPadam
  12. Rindu padamu bukan mainan
    Kasih Sayangku bukan paksaan
    Kini telah bertunas
    Dihatiku Yang rindu
    Engkaulah pujaan dihatiku.

    ada tak lagu tu...Pakchik.

    BalasPadam
  13. Ni mesti Zali bawa cerita ni.................
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..

    BalasPadam
  14. kita kan wartawan
    drp sumber2 yang boleh dipercayai
    atau sumber terdekat TAPI JAUH

    BalasPadam
  15. Di air yang tenang aku melihat wajah mu sayang
    Dimalam yang sunyi berteman bulan....
    ......................................
    ........................................bla..bla.bla
    teringin sgt nak dengar lagu tu...Alahai....kena up cepat2 album ni...
    Best siottttttttttttttt....

    BalasPadam
  16. RAHSIA TERBONGKAR!

    bukan aku tapi Madi.....hehehehehe

    BalasPadam
  17. oooooooooooooo...
    Madi yer....siap dia kalau jumpa aku...masak aku kerjakan...heheehheehe
    sorilah Zali tersalah serkap..huhuhuhhhhu

    BalasPadam
  18. APA SALAHNYA
    BOLEHLAH REKOMEN BUAT ALBUM

    BalasPadam
  19. nak pilih sebelah kiri ke atau sebelah kanan?

    konfius nya aku.........

    BalasPadam
  20. Ni album mana Pakchik..
    Yang ada lagu tu ker?

    Alahai.......tak tahan lah..
    Oh Tuhanku....berilah aku kesabaran..

    BalasPadam
  21. Tak nak..lah Pakchik
    saya dah tua dah...hehehe

    BalasPadam
  22. Yeeehaaaaaaaa....ada bunyi bunyian..
    Layannnnnnnnnnnnn

    BalasPadam
  23. cerita pasal effa rizan ni
    teringat joke masa kecik-kecik
    kenal tak effa - effa mana - effa rizan ke
    tak FROG - EE (F) FA (R)
    LAWAK MASA ZAMAN BEBUDAK TAHUN 70-AN

    BalasPadam
  24. Ya....saya pun ingat ingat lupa...
    (mcm yer yer jer saya ni)..
    hehehe

    BalasPadam
  25. Lirik lagu Kawan Atau Kawin

    Aku belum mahu kahwin....
    Bolehlah kalau mahu berkawan saja...

    Mudah dan strait to the point lirik dier,yer Pakchik

    BalasPadam
  26. LIRIK LAGU DULU MACAM BERCERITA
    ADA STORY LINE KATA ORANG JAWA

    BalasPadam
  27. Pakchik orang Jawa juga ker..??

    BalasPadam
  28. saya suka lagu ,mari menari ...dance little lady dance

    BalasPadam
  29. pertama kali ku menari
    tarian yang rancak
    oh tak sedar ku terpijak kaki
    pasangan yang kacak

    melenggok ke kanan dan hayun ke kiri
    kita terus menari
    tak henti henti
    katanya ayuhla menari
    ..........................tak sabar................hmm hmmm kenape uncle miraks

    BalasPadam
  30. belum ada apa apa petanda lagi untuk di upkan oleh sir

    BalasPadam
  31. MUSIM TOLONG RIPKAN LP KAWAN-KAWAN......

    LP SENDIRI TANGGUH DULU......

    BalasPadam
  32. hmmm plz sir...lp effea rizan ni sumbangan pak miraks ke...

    mohon ripkan cepat.tak sabar ni

    BalasPadam
  33. ini hanya untuk contact v.v.i.p.

    zul dah minta kebenaran dari pak miraks.

    BalasPadam
  34. plz sir zali.................bagi lah

    memang susah nak dpt album ni

    kesian a.......

    BalasPadam

  35. TELAH RELEASED UTK CONTACT (V.V.I.P.)SILA KE BAHAGIAN MUSIC UNTUK MUATTTURUN

    BalasPadam
  36. sezali.saya tak jumpe album ni untuk di download............
    contact vvip tu kat mana
    plzzzzzzzzzz

    BalasPadam
  37. sezali.saya tak jumpe album ni untuk di download............
    contact vvip tu kat mana
    plzzzzzzzzzz

    BalasPadam
  38. babi ko menatang celaka!!! mane lagunya sial babi!! setan seko2

    BalasPadam
  39. menatang celaka lahanat korang babi m nasir geng..mane lagu dia nia sialllllllllllllllllllll

    BalasPadam
  40. menatang celaka lahanat korang babi m nasir geng..mane lagu dia nia sialllllllllllllllllllll

    BalasPadam
  41. menatang celaka lahanat korang babi m nasir geng..mane lagu dia nia sialllllllllllllllllllll

    BalasPadam
  42. hoi menatang haram celaka korang..mane lagunya babiiii...menatang celaka lahanat korang babi m nasir geng..mane lagu dia nia sialllllllllllllllllllll

    BalasPadam
  43. woi..lagu dia mane woi babi tul..esok2 ko mati juak,..simpan sorok wat pe la beruk

    BalasPadam
  44. cis..x payah la..lagu ni kat u tube ada la bodo !!!

    BalasPadam
  45. dijeling...
    mmg lawa la effa rizan ni

    wajah dia bole dilabelkan "Wajah Seksi"
    sempurna bg seorg wanita..

    thanks bro zali

    BalasPadam