Ahad, 21 Oktober 2007

SHERRIE ALJUNIED - CINTA SEWAKTU HUJAN TURUN (1987)


CINTA DI WAKTU HUJAN TURUN
Lagu: M.Nasir Senikata: Siso
HATI TAK BISA BERDUSTA
Lagu/Senikata: M.Nasir
ANAK YANG MALANG
Lagu/Senikata: Bakri Johari
JOJO
Lagu/Senikata: Bakri Johari
TERBUANG
Lagu: M.Nasir Senikata: Aziz M.Amin
API DALAM API
Lagu/Senikata:  Hasnulihan
AKHIRNYA TERSISA
Lagu: A.Rahim Senikata: Usop
MASAKAN
Lagu: M.Nasir Senikata: Bakri Johari
PABILA SEDANG BERCINTA
Lagu/Senikata:  Hasnulihan
KAU BIKIN AKU MENANGIS
Lagu: Nana Senikata: Bakri Johari

PENERBIT: M. Nasir
SUSUNAN MUZIK: Eddie Marzuki & Redzuan
JURURAKAM: Patrick Foo & Johnny Herbert
Rekabentuk : Team
Studio Rakaman : Lion Studio



14 ulasan:

  1. lagu cinta waktu hujan turun memang best susah betul nak cari lagu ni.

    BalasPadam
  2. syioknyaaaaaaaaaaaaa............

    BalasPadam
  3. bro..abg aku ada album nie dulu tapi dah hilang daa..dia mintak aku carikan balik..so bila ko dah upkan..dapat lah upah..hehehe..suka lagu cinta di dalam hujan..jojo dan hati tak bisa berdusta..tu ler feveret aku ngan abg aku..

    BalasPadam
  4. camtu aku pun nak masuk share la...
    50-50. Jadi? he he he he .......

    BalasPadam
  5. no poblem..ada masa nanti aku banjer makan la

    BalasPadam
  6. PENANTIAN SUATU PENYIKSAAN...hehehe

    BalasPadam
  7. omg.. this is sooo cool.. she has a powerful voice but no exposure..
    Could you also get Kaye Hamid?

    BalasPadam
  8. aku mmg tgh cari lagu nie. Kalau tak silap Yazid Search yg main drums dlm album ni....best

    BalasPadam