Sabtu, 4 Ogos 2007

IDEAL SISTERS - ANGIN (1982)

MUATTURUN ALBUM UNTUK 'CONTACT' SAHAJA
Tracklist
 
Cita Cita Temanku
Angin
Kembang Jalanan
Menjelang Sinar
Joget Rewang
Air Dan Api
Hanya Sekali
Pertanyaan
Usah Kau Rayu Lagi
Dunia Cinta Kita
 
 
 
 
 
 
COMING SOON TO PLAYBACK CHANNEL.
di mana segala khazanah tersimpan

12 ulasan:

  1. pinjamkan cover sekejap ya miraks...

    BalasPadam
  2. hanya sekali best tu............................

    BalasPadam
  3. berangin kami semua tgk kulit album ni

    BalasPadam
  4. Hanya Sekali, terinagt waktu kecik2 dulu, duk dgr algu ni di radio

    BalasPadam
  5. air dan api adalah sumber hidup kita sehari hari.....
    peh kaset ni la aku dok layan kecik2 dulu...
    best best.........

    BalasPadam
  6. tak lupa juga al-fatihah utk anggota kumpulan ini (isteri pertama M.nasir)

    BalasPadam
  7. Fuyoo dah lama rindu kat album ni!. Tak sangka masih ada orang simpan. I pernah tanya kat M.Nasir, dia sendiri pun takda simpan lagi. Tabik spring kat u!.

    BalasPadam
  8. M.Nasir dapat orangnya......

    BalasPadam
  9. bro ada lagu patah hati tak dari ideal sisters.....album mane ar 2?tankiu.......kip it up....lu best

    BalasPadam
  10. saye ader dengar kat sinar pg tadi..terus cari dan jumpa web ni..tq

    BalasPadam